loading...

FAQ

Despre

MusicPlayer.ro

MusicPlayer.ro a aparut in 2017 si este site-ul unde se poate asculta muzica noua si unde se pot vizualiza ultimele aparitii. De asemena, alte categorii de muzica romaneasca care se pot asculta pe MusicPlayer sunt: muzica pentru copii, muzica usoara, muzica romaneasca veche, muzica de relaxare, melodii de dragoste si colinde de Craciun.

Copyright (DMCA)

MusicPlayer.ro nu gazduieste nici un fel de fisier audio sau video. Acestea sunt incarcate pe platformele video de catre alti utilizatori cu sau fara drept. Intregul continut de pe MusicPlayer.ro, atat videoclipurile cat si textele, apartin autorilor lor si la cerere pot fi oricand inlaturate de pe site si din playlist-ul de pe platforma video. MusicPlayer.ro ofera acest continut prin distribuirea si incorporarea codului de pe platformele video sharing.

In cazul in care sunteti detinatorul vreunui material de pe site, aveti drepturi de autor asupra lor si doriti inlaturarea de pe site va rugam sa trimiteti o comunicare scrisa, completand urmatorul formular.

Contact / muzica@mail.com

Contacteaza MusicPlayer.ro completand acest formular. Atentie! Pentru a trimite mesaje trebuie sa fiti autentificati in contul Google. Este posibila trimiterea unui singur mesaj ca masura de protectie anti-spam. Toate cele 3 campuri sunt obligatorii (e-mail, nume si prenume, mesaj).

Follow / Subscribe

Aboneaza-te la continutul de pe MusicPlayer.ro prin urmatoarele canale de social media: About.Me, Facebook, Youtube, Instagram, Tumblr, Flickr, Last fm, RSS

Nici un comentariu